Laudamus Blancolån hos Bank Norwegian

Blancolån hos Bank Norwegian

Ett blancolån hos Bank Norwegian syftar till att du som privatperson ska kunna låna pengar till det du behöver, utan att lämna någon form av säkerhet. För att bli beviljad ett blancolån överlag, så är det oftast krav på fast anställning, eller fast inkomst av något slag. Du får ej heller ha några betalningsanmärkningar.

Tre fasta krav som du finner hos Bank Norwegian är:

   - Du måste vara minst 18 år gammal
   - Du får inte ha betalningsanmärkningar
   - Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 36 månader

Samt att du genomgår en sedvanlig kreditprövning. Det är bra att alltid se över sin ekonomi, innan man ansöker om ett blancolån, så att du inte lånar mer pengar än du behöver. Hos bank Norwegian kan du låna mellan 5 000 och 400 000 kronor. Gör en kalkyl över din ekonomiska situation innan du ansöker. Med Bank Norwegians blancolån, kan du även se till att lösa lån och krediter du har på andra ställen, för att sänka dina kostnader.

Lån utan säkerhet

Ett blancolån hos Bank Norwegian är ett lån utan säkerhet. Detta betyder att du inte behöver ha något av värde som ses som trygghet. Jämför man med ett bostadslån, så lämnar man huset eller lägenheten som säkerhet. Ett lån utan säkerhet, innebär högre risk för kreditgivaren och det är därför det är något högre ränta på ett blancolån. Hos bank Norwegian är räntan individuell och ligger för närvarande på mellan 4,99 % - 20,24 %. Vad du får för ränta bestäms efter att en kreditprövning görs på dig. Dock är det fritt att använda pengarna till exakt vad du vill, utan frågor.

Att återbetala ett blancolån från Bank Norwegian gör du via autogiro varje månad. Du kan få upp till 15 års avbetalningstid. Du kan betala in hela eller delar av lånet i förtid om du vill och kan och det utan att det tillkommer några extra avgifter.

Ansök om blancolån via nätet

Om du har behov av ett blancolån från Bank Norwegian är det enkelt att ansöka via deras hemsida. Du får efter att du fyllt i alla uppgifter ett erbjudande på skärmen som du kan välja att acceptera eller neka till.

23 Sep 2015