Laudamus De snyggaste e-cigaretterna

De snyggaste e-cigaretterna

EQ Cigs har de snyggaste e-cigaretterna

EQ CigsElektriska cigaretter – e cigg – har funnits på marknaden redan i flera år, men hela tiden utvecklas konceptet och idag är det EQ Cigs som säljer den mest uppdaterade varianten. EQ Cigs är ett e-cigarettföretag som etablerat sig på den internationella marknaden som ett av de ledande företagen. Kvalitet, känsla, användbarhet och stil är uppenbara ledord när EQ Cigs tar fram sina produkter.

Läs mer om ämnet på noll-tolerans.se

Det som slår en när man får hem sin första e cigg från EQ Cigs är hur snarlik den är en vanlig cigarett, den är vit och har samma storlek. Många e-cigaretter på marknaden skiljer sig markant i storlek och stil, men en som går från vanliga cigaretter till e cigg vill gärna att känslan ska vara snarlik. Det som skiljer mest är materialet, som ju uppenbarligen är hårdare än en vanlig cigarett, och färgen på «glöden» som ju i vanliga fall är orange, men på EQ Cigs e-cigaretter blå. Varför man har så markant skillnad på just denna detalj är för att särskilja e ciggen från vanliga cigaretter i sociala sammanhang och på så vis undvika missförstånd.

Ett hälsosamt val

Det har väl inte undgått någon att el cigg är det moderna alternativet för alla rökare. Att rökning skadar på ofattbara nivåer är vi medvetna om, och ändå har vi fortsatt. Känslan att få röka är för många oslagbar. Med en el-cigarett kan man fortsätta röka och göra ovanan till en vana rätt och slätt, utan att kompromissa med vare sig sin egen hälsa eller omgivningens.

Smidig design

EQ Cigs e cigg består av två komponenter vilket gör dem oslagbart lätta att använda. Den ena delen är e-cigarettens batteri och den andra är dess utbytbara filter. Filtret räcker till cirka 250 bloss, vilket motsvarar 20 vanliga cigaretter – ett helt paket. EQ Cigs filter går att få i varierad nikotinhalt, från 18 mg ner till noll, och i olika smaker. Det finns något för alla i EQ Cigs sortiment, vilket gör dem till de mest attraktiva e-cigaretterna på hela marknaden.

Ens e cigg från EQ Cigs kommer i ett mycket snyggt, diskret etui som till storlek och form påminner om ett vanligt cigarettpaket. Däruti ryms en färdig e cigg, tre extrafilter och en slot för att ladda e-cigarettens batteri. Batteriet laddas med en USB-sladd och små lampor indikerar både när det är dags att ladda batteriet och när det är färdigladdat.

EQ Cigs har lagt mycket kraft på att ta fram ett koncept som är såväl lätt att använda som att bära med sig och den estetiska nivån slår ut all konkurrens.

EQ Cigs i utvalda butiker

EQ Club

Hittills har personer som valt hälsosamma e-cigaretter framför vanliga, hälsovådliga, bara kunnat köpa dem på nätet, men EQ Cigs finns nu att få tag på i utvalda butiker. För den som föredrar att handla online går det givetvis bra, och med EQ Cigs smarta EQ Club kan man prenumerera på sina filter så att man aldrig ska riskera att stå utan.

9 Jun 2014