Laudamus Malmös lyxigaste ansiktsbehandling

Malmös lyxigaste ansiktsbehandling

Jag har inte mycket erfarenhet av ansiktsbehandlingar och spaupplevelser och sånt där, men min flickvän har. Eller hade velat ha, jag vet inte. Hur som helst så hade vi båda en extremt jobbig period i våra liv förra hösten - stress, press, extrem frustration på våra respektive arbetsplatser och ständigt en känsla av att allting kan spricka när som helst. Till slut gick det så långt att jag sa till henne att sluta jobba extra (pengar är inte allt) samt att infinna sig på Gustav Adolfs Torg i Malmö klockan halv fem en onsdag. Hon hade ingen aning att jag hade bokat in en exklusiv ansiktsbehandling i Malmö till henne på en av stadens mest erkända hudvårdskliniker.

Ansiktsbehandling

Resultatet var över förväntan

Och mycket riktigt - det gav resultat. För ansiktet kanske, ja, men jag syftar främst på humöret. Stressnivåerna sjönk direkt. Och när hon blev mindre stressad blev jag mindre stressad. Det var helt fantastiskt.

Frustrationerna på våra respektive kontor fortsatte så klart (som de tenderar att göra), men faktum är att hon var så nöjd att hon började gå till samma ställe regelbundet för att kunna slappna av - och det fortsatte att fungera klockrent. Idag säger hon att hon aldrig hade klarat sig utan det. Att hon inte ens förstår hur hon har kunnat klara sig utan det tidigare.

Klockrent för den som vill ha ansiktsbehandling

Själv har jag mina egna sätt att slappna av. Jag är simplare än henne. Behöver inte lika mycket eller lika lite. Men att ta min flickvän till en hudvårdsklinik för en ansiktsbehandling i Malmö var nog det bästa jag gjort på länge. Både hon och jag kan varmt rekommendera den här kliniken till alla som frågar; fantastiskt bemötande personal, proffsigt utförande, snygga lokaler och duktiga medarbetare. Det som fick mig att fastna för företaget från början var framförallt deras seriösa och ärliga framtoning (något man inte alltid upplever hos lokala företag idag).

Så med andra ord, för ansiktsbehandling i Malmö kan jag varmt rekommendera deras behandlingar.

Tack för mig!

15 Aug 2014