Laudamus Ta körkort i Göteborg

Ta körkort i Göteborg

Att ta sitt körkort är en spännande, näst intill helig tradition vi har här i lilla landet lagom. Om man bor i Göteborg eller i omnejdstrakterna kan jag varmt rekommendera en viss trafikskola som jag personligen har haft väldigt bra erfarenheter av. De har bra lärare, ett brett utbud av kurser och sist men definitivt inte minst en mängd olika betalningsalternativ - för även om deras priser är relativt låga så är det ju som bekant aldrig billigt att ta sitt körkort.

ta körkort i Göteborg - Durgés

Trafikskola Malmö | Trafikskola Trelleborg | Trafikskola Vellinge | Trafikskola Höllviken

Mina egna erferenheter av att ta körkort i Göteborg

Som sagt, vill man ta körkort i Göteborg kan jag varmt rekommendera denna trafikskola. Jag vill även tillägga att lärarna där är extremt lugna, kunniga, duktiga och kompetenta, vilket kan vara skönt om man (som jag själv var) är en ganska nervös bilförare i början. Göteborg är inte en helt lätt stad att ta sig runt i så det krävs någon med is i magen att guida en. Så med andra ord är min upplevelse av den här trafikskolan fullständigt fläckfri och jag hade gladeligen rekommenderat den till mina absolut närmsta vänner. Inte dåligt, va?

Jämför på nätet

Hur som helst så vill jag inte heller låta allt för partisk i mitt predikande här - jag är övertygad om att det finns många fler alternativ för den som vill ta körkort i Göteborg som är precis lika bra. Men det här är mina erfarenheter, och jag kan bara tala utifrån det jag själv erfarit. Står du inför att välja trafikskola och vill ha lite mer kött på benen om vad det innebär att ta körkort kan jag rekommendera att du går in och googlar ”ta körkort Göteborg”. Där finns en del bra resultat att hämta information ifrån. Kom ihåg att göra en smart jämföring av priserna på de olika trafikskolorna också.

Tack för mig!

31 Jul 2014