Laudamus Kontor och kontorshotell

Kontor och kontorshotell

Som etablerat eller nystartat företag så är kontoret en plats som alla skall trivas med och det är viktigt att tänka igenom vad man behöver för att lyckas.

Finns det möjligheter till att parkera nära? Bara en sådan sak kan ge huvudbry.

KontorNär man sen ser över möjligheterna i kontorslokalen. Vad behöver man? Hur många kvadrat är rimligt, kan man växa mer i lokalerna, vill man ändra på utformningen. Kanske man vill ha det helt öppet eller bara kontor med stängda dörrar för sekretessens skull. Oavsett hur man vill ha det så är det väldigt viktigt med en hyresvärd med hög förståelse för varje enskilt företags behov. Hos HSB Turning Torso får man allt detta och mycket mer.

Förutom en adress som de allra flesta känner till möts man här av en miljö som slår det mesta. Att mötas av receptionens glada och alltid lika tillmötesgående personal skapar en bra start på dagen.

Det blir mycket enklare att ha en hög ambitionsnivå på en plats som denna. För att inte tala om de möten man har hos sig. Frasen "Vi finns i Turning Torso". Så enkelt och ändå så kraftfullt.

Kan kontorslokaler skapa mervärden?

Framgång föder framgång och det är det som era gäster känner när de kommer till er.  Att stå utanför och blicka upp längs med den arkitektoniskt unika byggnaden är en häftig känsla.
En utsikt få kan drömma om ger kallpratandet med nya kunder en ny dimension och en bra start på samtalet.

Konferensen blir nåt alldeles extra. Föressten, visste du att Turning Torso anordnar högkvalitativa konferenser till köpkraftiga priser och även hyr ut platser på sitt kontorshotell?

Så ja, självklart kan kontorslokaler skapa mervärden säger vi.

Om man sen har stora krav på service är valet av hyresvärd viktigare än man tror. Vi på HSB Turning Torso ser alla våra relationer som nåt vi vill ha på mycket lång sikt. Då är det viktigt att vi tillsammans med våra kunder utvecklas och kan erbjuda det som efterfrågas. Oavsett om det handlar om utformning av kontorslokalen eller bara en så enkel sak som att byta en lampa. Vilken fråga man än behöver hjälp med så finns vi där för vår hyresgäster. Inte förrän ni är nöjda blir vi nöjda.

Så ni som har höga krav på servicen, platsen, att det skall infinna sig en känsla av framgång varje gång man kommer till ert kontor. Kontakta då oss. Detta oavsett om det är ett mindre kontor eller kontor upp till över 200 kvadrat.

26 Aug 2015