Laudamus Rök utan att störa dina grannar

Rök utan att störa dina grannar

Kan man verkligen röka en cigarett utan att det stör någon annan? Ja det går faktiskt om du investerar i e cigg från ecigg-drottningen.se. En e cigarett smakar och ser ut som en riktig cigarett, men den avger ingen rök i den bemärkelsen och luktar därmed inte illa. Du kan till och med använda den inomhus om du föredrar det. En e cigg kan även leda till att du slutar att röka helt och hållet.

Vad är en e cigg?

E-cigaretten är tillverkad i plast som en slags apparat. I denna apparat häller du i e-juice eller en så kallad smakvätska som man använder. Du kan välja om det ska smaka som vanliga cigaretter eller så väljer du fruktiga smaker eller varför inte mint eller lakrits? Vätskan i apparaten förångas och ser lite grann ut som rök, men en ofarlig sådan. Dessutom kan du välja olika halter på niktion:

  • 0 mg
  • 6 mg
  • 12 mg
  • 18 mg
  • 24 mg

Om du vill komma igång ordentligt så finns det smarta startpaket från ecigg-kungen.se som du kan köpa. Den kostar lite mer, men därefter sänker du kostnaderna då du endast behöver köpa till mer e-juice.

Rök inne eller ute

Om du har satsat på att köpa en e-cigarett så innebär att du kan du röka både inne och ute. Den stör ingen och du kan använda den på platser som annars ska vara så att säga rökfria. Ångan är helt ofarlig och luktar inte heller direkt mycket. Ibland kan det komma en doft precis när du tar ett bloss, men det luktar oftast bara gott, särskilt om du valt smaksatt e-juice. Kläder och även du kommer att börja lukta fräscht och gott igen och du slipper att ta hand om en massa fimpar på din balkong eller överfulla askkoppar.

14 Nov 2014